Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Let op bij keuringen in grensgebieden
Vanwege de EU-Plantgezondheidsverordening voeren wij geen wettelijke fytosanitaire (veld)keuringen meer uit op het grondgebied van andere EU-lidstaten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe eisen plantmateriaal naar VK
Het Verenigd Koninkrijk (VK) neemt met ingang van 21 april 2020 nieuwe maatregelen voor handel naar het VK van een aantal producten, zoals Lavandula sp. en Nerium Oleander.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Vervolgproject minimum ras-afstanden tulp verzet naar 2021
De reden is dat we in dit project zeer intensieve en gedetailleerde waarnemingen moeten verrichten. Daardoor kunnen we in dit project de afstandsnorm van 1,5 meter tussen de individuele waarnemers niet waarborgen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe mole-culaire toetsen bacterieziekten tuinbouwgewassen
Het toetslaboratorium heeft nieuwe PCR-toetsen voor het opsporen van zowel Agrobacterium tumefaciens als Rhodococcus fascians. De directe plant-extract PCR-toets is gevalideerd voor plantmonsters van diverse gewassen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwsbrief Import & Export
Importeert en/of exporteert u plantmateriaal? Wij houden u graag op de hoogte van bijvoorbeeld wijzigingen in e-CertNL en waar u op moet letten bij het aanvragen van fytosanitaire certificaten en pre-exportcertificaten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Animatiefilm Next Level
Hoe levert Naktuinbouw toegevoegde waarde in de tuinbouwsector?

In een animatiefilm van ruim vijf minuten vertellen wij u er alles over. Ook over de groei van de organisatie naar een Next Level. 
 
Bekijk >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin