Handel naar het VK | Export op website
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
Corona: uw en onze veiligheid

In verband met het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Voordat wij een keuring of inspectie uitvoeren, vragen wij u telefonisch of het bezoeken van de locatie veilig is. Contact met personen op bedrijven beperken wij tot het minimum.

Zijn er na ons bezoek ziektegevallen op uw bedrijf die risicovol voor de keurmeester kunnen zijn geweest? Meldt ons dit.

Samen kunnen we risico's beperken. Zorgt u daarom dat u:

  • direct bij binnenkomst eventuele bijzonderheden meldt
  • alle onnodige contacten vermijdt. Begeleid bij voorkeur met slechts één contactpersoon onze keurmeester.
  • altijd minstens twee meter afstand van elkaar houdt.
  • documenten alvast klaar legt op gepaste afstand.
Wij vragen enig geduld. Soms kosten aanpassingen in de werkwijze wat extra inspanning en tijd. Wij doen ons uiterste best om zo efficiënt als mogelijk te werken. 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe eisen handel VK
Lavandula sp., Nerium oleander en Rosmarinus officinalis planten die bestemd zijn voor Verenigd Koninkrijk (VK) moeten per 21 april voldoen aan extra eisen. Met deze eisen wil het VK voorkomen dat de zeer schadelijke bacterie Xylella fastidiosa het land binnenkomt.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Let op bij keuring in grensgebied
Vanwege de EU-Plantgezondheidsverordening voeren wij geen wettelijke fytosanitaire (veld)keuringen meer uit op het grondgebied van andere EU-lidstaten. Heeft u percelen in zowel Nederland als in een ander EU-lidstaat? Dan kan dit gevolgen hebben voor uw teeltaangifte.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Doe nu alvast uw perceelsaangifte
De aangifte van percelen moet weer gedaan worden. Dit doet u makkelijk en snel via mijnNaktuinbouw.
Zorgt u dat u deze
voor 1 juni heeft ingestuurd? Uw keurmeester kan de keuringen dan zo optimaal inplannen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Regel ook uw partijaangifte
Alle geregistreerde bedrijven doen hun perceelsaangifte via mijnNaktuinbouw. Voor export naar USA/Canada is het verplicht om ook partijaangifte te doen. Dit geldt voor vaste planten, Freesia en Nerine/Amarine.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Beperkt bezoek rassenonderzoek 
De DUS-onderzoeken voor kwekersrecht gaan gewoon door.  Bezoek beperken we echter zoveel mogelijk. Is de onderscheidbaarheid of uniformiteit niet goed? Dan nodigen we u uit. Als u ons niet wilt of kunt bezoeken, brengen we u op de hoogte van onze bevindingen via foto of video. 
 
 
 
Nieuw: Export op website
Zoekt u informatie over export? Op onze website is de informatie over export nu duidelijker zichtbaar. Er zijn nieuwe pagina's en linken naar de informatie over bijvoorbeeld export, regelgeving, het aanvragen van bemonstering en inspecties en E-CertNL.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin