Partijopgave materiaal met rechtstreekse afzet aan eindgebruiker
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
Newsletter Floriculture
 
 
Naktuinbouw en coronamaatregelen
Ook Naktuinbouw wil er alles aan doen om te helpen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naktuinbouw volgt de adviezen, richtlijnen en maatregelen van RIVM en de rijksoverheid.
Wat merkt u daarvan?
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Overview English articles
 
 
 
Partijopgave materiaal eindgebruiker
Vanaf 5 maart kunnen bedrijven aparte partijaangifte doen bij Naktuinbouw van materiaal met directe bestemming aan een eindgebruiker/ eindconsument.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantenpaspoort bij kwekersrecht-aanvragen
Wilt u plantmateriaal opsturen voor kwekersrechtonderzoek? Zorg dan dat er een correct plantenpaspoort bij het materiaal zit. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plant Variety Protection Toolbox 2020
In de afgelopen vier jaar zijn er enkele tientallen projecten uitgevoerd om het belang van kwekersrecht onder de aandacht te brengen of om het kwekersrechtonderzoek te verbeteren. Deze projecten zijn gefinancierd door de Plant Variety Protection Toolbox. Ook in 2020 stelt het Ministerie van LNV weer € 230.000 beschikbaar voor de Toolbox-projecten. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Gewascommissies worden Externe Gewas Experts
In het DUS-onderzoek siergewassen geven gewascommissies adviezen over vergelijkers. Per 1 januari 2020 is de verantwoordelijkheid van de gewascommissies overgedragen van de Raad voor plantenrassen aan Naktuinbouw. Naktuinbouw formuleerde de taken en aanstellingscondities en doopte de gewascommissies om naar Externe Gewas Experts. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geen of incorrect plantenpaspoort?
Ondanks alle voorbereidingen en inspanningen rondom de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening kan er iets niet in orde zijn met het plantenpaspoort. Meld dit dan direct bij Naktuinbouw!
In overzichtelijke stappen ziet u wat u moet doen als het plantenpaspoort bij uw ingekochte partij mist of incorrect is.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
UPOV Prisma vernieuwd
Het online indienen van uw aanvragen in alle gewassen voor Nederlands kwekersrecht/ toelating én tegelijkertijd kwekersrecht in een van de andere UPOV-landen, doet u via de online module van UPOV.  Prisma is recent vernieuwd. Het is nu nog makkelijker uw aanvraag online in te dienen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Accreditatie opnieuw toegekend
Bureau Erkenningen accrediteert onze kennisbijeenkomsten Bedrijfshygiëne opnieuw met twee jaar.
Volgt u in de komende twee jaar de opleiding of training Bedrijfshygiëne? Dan telt deze mee voor het verlengen van uw gewasbescherminglicentie (thema Teelt).  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek
Hoe dient u (online) uw aanvraag kwekersrecht of toelating in? Hoe vult u een TQ in? Wat is een goede rasnaam? Dit en meer leert u in de training Wegwijs in kwekersrecht & toelatingsonderzoek op 13 mei. De training is voor mensen in de tuinbouwsector die betrokken zijn bij procedures voor kwekersrecht en toelatingsonderzoek.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Seminar Validatie & kwaliteitsmonitoring op 4 juni
In dit seminar op donderdag 4 juni gaan we uitgebreid in op het begrip validatie en het belang hiervan bij de beoordeling van protocollen. U krijgt inzicht in het analyseren en beoordelen van resultaten en krijgt handvatten aangereikt voor het opstellen van een validatierapport. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Bemonstering van zaden op 12 mei
Wilt u zeker weten dat uw monster betrouwbaar en representatief is? Tijdens de opleiding op 12 mei nemen wij u mee door de stappen van het bemonsteringsproces. U oefent actief in het nemen vaneen betrouwbaar en representatief monster. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Ontmoet onze collega's
Wat gebeurt er achter de schermen bij Naktuinbouw?
Onze collega's vertellen over hun dagelijks werk in keuringen, rassenonderzoek en laboratoriumtoetsen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Wij zoeken een medewerker Huishoudelijke Dienst voor 7,5 uur per week in Roelfarendsveen.

Heb je interesse? Bekijk de vacature op onze website.
 
Vacatures >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin