Partijopgave materiaal afzet eindgebruiker | plantenpaspoort bij kwekersrechtaanvraag | workshop kwaliteit boomkwekerijproducten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom 
 
 
Partijopgave materiaal eindgebruiker
Sinds 5 maart kunt u een aparte partijopgave doen van materiaal met directe bestemming aan een eindgebruiker/-consument.
Het gaat hierbij expliciet om complete planten in de categorie 'siergewassen'.

Let op: de partijen voor deze keuring mogen daarna niet meer in de handel komen als teeltmateriaal. Er zijn nog andere consequenties. Wij informeren u graag!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Export naar Rusland
Het Ministerie van LNV heeft de NPPO van de Russische Federatie uitgenodigd voor een systeemaudit. Voorwaarde van export naar RF is traceerbaarheid. Dat betekent onder andere een registratie bij Naktuinbouw. 

Hoe u in aanmerking komt voor export en welke stappen u moet nemen, leest u op onze website. Let op: de RF kan nog met wijzigingen komen. Houd daarom de websitepagina goed in de gaten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantenpaspoort bij kwekersrecht-aanvraag
Wilt u plantmateriaal opsturen voor kwekersrechtonderzoek? Zorg dan dat er een correct plantenpaspoort bij het materiaal zit. Doet u dat niet, dan kan dat gevolgen hebben voor uw aanvraag. 
Het aanvragen van het kwekersrechtonderzoek gaat nu nog makkelijker. Lees hier meer.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Geen of incorrect plantenpaspoort?
Ondanks alle voorbereidingen en inspanningen rondom de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening kan er iets niet in orde zijn met het plantenpaspoort. Meld dit dan direct bij Naktuinbouw!

In overzichtelijke stappen ziet u wat u moet doen als het plantenpaspoort bij uw ingekochte partij mist of incorrect is.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw document blokkeren import
Wij gebruiken een nieuw formulier bij importzendingen die niet voldoen aan de fytosanitaire eisen van de EU.

Het formulier vervangt het EFV. Deze is niet voldoende passend voor het blokkeren van importzendingen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Landelijk gewasregister op geslachtsniveau
Met de ingang van de EU-Plantgezondheidsverordening per 14 december 2019 starten wij in opdracht van de NVWA een gewasregister. In dit register houden we de teelt van geslachten en soorten per bedrijf bij.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wegwijs in kwekersrecht- & toelatingsonderzoek
Bent u nieuw in de wereld van kwekersrecht- en toelatings-onderzoek? Weet u hoe u online uw kwekersrechtaanvraag indient? Deze training geeft u een algemeen beeld, maar u kunt deels uw eigen programma samenstellen.

De training vindt plaats op woensdag 13 mei in Roelofarendsveen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Assortimentskennis Boomkwekerij-producten
Zomerkenmerken

Dé training om alles te leren over zomerkenmerken van de meest voorkomende laan- en sierbomen, heesters, coniferen en vaste planten in het openbaar groen.

De training is op 22 september in de omgeving Opheusden.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kwaliteit boomkwekerij-producten
Assortiment ingangscontrole
Welke kwaliteitseisen zijn er aan een bestek- of beplantingsplan? Voldoet het materiaal aan de eisen? In deze praktijkgerichte training leert u waar u op moet letten bij de inkoop en levering van bomen en planten.
Doe mee op dinsdag 15 september!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Kom werken bij Naktuinbouw
Openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en eigen ontwikkeling. Dat staat hoog in ons vaandel. Wij zoeken nog nieuwe collega's:
  • laborant virologie
  • medewerker Huishoudelijke Dienst
Ook een open sollicitatie voor bijvoorbeeld een stageplaats is welkom!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin