Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Naktuinbouw tarieven 2020
Naktuinbouw ontvangt voor haar werkzaamheden géén financiële ondersteuning van het ministerie van LNV. De kosten (het tarief) worden doorberekend volgens het kostenmaker/ kostendrager-principe. In de afgelopen jaren is dit systeem in samenspraak met de sectoren verfijnd. Naktuinbouw heeft geen winstoogmerk. 
 
Lees meer >
 
 
 
Gebruik plantenpaspoort
Per 14 december 2019 ging de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening in werking. De verordening is gericht op het moderniseren en beter afstemmen van nationale wetten binnen de EU, het verbeteren van toezicht (NVWA) en met name het verbeteren van track & trace-informatie. 
 
Lees meer >
 
 
 
Landelijk gewasregister op geslachtsniveau
Met de ingang van de EU-Plantgezondheidsverordening per 14 december 2019 starten wij in opdracht van de NVWA een gewasregister. In dit register houden we de teelt van geslachten en soorten per bedrijf bij. Het doel van dit register is sneller te kunnen handelen bij uitbraken van ziektes in gewassen. Alle landen van de EU moeten een register bij gaan houden. 
 
Lees meer >
 
 
 
1e bijeenkomst klankbordgroep Eindproduct
Naktuinbouw brengt een klankbordgroep Eindproduct bij elkaar om te praten over de gevolgen van de nieuwe Plantgezondheidswet. Er zijn bedrijven met eindproducten benaderd om deel te nemen. Ook de NVWA, LTO, de veiling Royal Flora Holland zijn geïnteresseerd. Op 18 maart komt de klankbordgroep voor het eerst samen.  
Lees meer >
 
 
 
Opleiding Bedrijfshygiëne start 10 maart
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen. Er zijn nog enkele opleidingsplekken.
 
Lees meer >
 
 
 
Training e-CertNL
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) is het verplicht een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken. Dit doet u via e-CertNL.

Gaat u voor het eerst exporteren buiten de EU? Volg de training e-CertNL en wij helpen u op weg. Bij voldoende deelname plannen wij een datum in.
 
Lees meer >
 
 
 
Update Brexit
Het Verenigd Koninkrijk (VK) verliet de Europese Unie (EU) op 31 januari 2020. Op 1 februari ging een overgangsperiode in, die tot en met 31 december 2020 duurt. In deze periode onderhandelen de EU en het VK over een nieuw samenwerkingsakkoord.  
 
Lees meer >
 
 
 
Wij zoeken collega's
Wij zoeken een:
  • keurmeester Fytosanitaire Zendingsinspecties
  • oproep-/vakantiekracht
Ken of ben jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!
 
Vacatures >
 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin