Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Eindproduct
 
 
Eerste nieuwsbrief
Dit is de eerste maandelijkse nieuwsbrief in de sector EindproductHierin leest u informatie over Keuringen, Rassenonderzoek, Laboratoria en Opleidingen gericht op uw sector en ook algemene informatie over Naktuinbouw.
We hopen natuurlijk dat u deze informatie wilt ontvangen. Bent u toch niet geïnteresseerd in deze informatie? Dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief uitschrijven.
 
 
 
Fijne feestdagen!
Wij hebben aangepaste openingstijden voor en tijdens de feestdagen.

Op 24 december en op 31 december kunt u ons tot 15.30 uur bereiken. Op 25 en 26 december en op 1 januari zijn wij gesloten. Er zijn nog wel inspecties mogelijk.

Wij wensen u fijne feestdagen en een goed 2020!
 
Lees meer >
 
 
Gebruik plantenpaspoort Eindproduct

Per 14 december 2019 ging de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening in werking. De verordening is gericht op het moderniseren en beter afstemmen van nationale wetten binnen de EU, het verbeteren van toezicht (NVWA) en met name het verbeteren van track & trace-informatie.

In de eerste dagen na invoering is de veiling positief over het gebruik van het plantenpaspoort. Frits Jonk van Royal FloraHolland: "Van de aangevoerde planten bij Royal FloraHolland is 99,6% voorzien van een plantenpaspoort." In de keuringen door Naktuinbouw zijn ook de nieuwe plantenpaspoorten veelvuldig goed zichtbaar.

Heeft u alles op orde als producent van pot-, perk-, water-, kuipplanten, mossen en planten met luchtwortels?

Lees meer >
 
 
 
Opleidingen en trainingen 2020
Ook in 2020 organiseren wij opleidingen en trainingen. Wilt u meer weten over ons aanbod? Bekijk het overzicht.

Wist u dat Colland Arbeidsmarkt  subsidie verleent voor diverse Naktuinbouw trainingen? Binnen uw eigen sector kunt u navraag doen bij de scholingsconsulent om welke opleidingen het gaat.
 
Lees meer >
 
 
 
Werken bij Naktuinbouw
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Bekijk de drie filmpjes (klik op de link hieronder en kijk onderaan de pagina) met een impressie van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
 
Lees meer >
 
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin