Wees voorbereid op nieuwe wetgeving, export naar Rusland, Brexit!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Boom
 
 
Heeft u al een autorisatie?
U bent vanuit de oude plantenpaspoortregelgeving al bekend met autorisatie voor het plantenpaspoort. Toch gaat er voor u ook iets veranderen. De oude autorisatie vervalt per 14 december 2019.

Vraag nu direct een nieuwe autorisatie aan. Naktuinbouw moet uw nieuwe plantenpaspoort goedkeuren, voordat u deze kan gebruiken.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Informatie export Rusland
De Russiche Federatie heeft de werkwijze bij export naar Rusland veranderd. Wat dit betekent voor u leest u in dit bericht. Dit is wat er op dit moment bekend is. Naktuinbouw heeft in nauw overleg met de NVWA de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Houdt daarvoor onze nieuwsbrief in de gaten.
 
Lees meer >
 
 
 
Plantenpaspoort drukken?
Naktuinbouw kan u autoriseren om zelf plantenpaspoorten te maken. Het plantenpaspoort mag u ook direct op de pot drukken. Wij vragen u ook dan het ontwerp ter goedkeuring aan ons voor te leggen.
 
Heeft u nog meer vragen over het nieuwe plantenpaspoort en de Plantgezondheids-verordening? Bekijk onze uitgebreide pagina Vraag & Antwoord.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wijziging indeling organismen
Met de ingang van de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening per 14 december 2019 verandert de indeling van ziekten en plagen. In de Plantgezondheidsverordening voegt de EU een nieuwe categorie toe, de gereguleerde niet-quarantaineziekten, de zogenaamde RNQP’s (Regulated Non-Quarantine Pest).
Lees meer voor de voorwaarden die gelden voor de RNQP-categorie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Liever geen Internet Explorer
Naktuinbouw timmert hard aan de weg op het gebied van automatisering. We maken dan ook gebruik van de laatste technieken. Steeds meer blijkt dat Internet Explorer 11 en vroegere versies van Explorer beperkingen met zich mee brengt. Gebruikt u daarom browsers zoals Google Chrome, Mozilla, Edge of Firefox om onze portals zoals mijnNaktuinbouw optimaal te kunnen gebruiken.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Brexit: wees goed voorbereid!
Het Verenigd Koninkrijk (VK) wil de Europese Unie (EU) verlaten. Op 19 oktober vroeg de Britse regering de EU om de datum voor de Brexit (was voorzien op 31 oktober) uit te stellen tot 31 januari 2020. De Europese Unie gaf op 28 oktober het Britse parlement uitstel tot uiterlijk 31 januari 2020 om de wetgeving in het Britse parlement rond te krijgen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
subsidie voor diverse Naktuinbouw-trainingen 
Subsidie op trainingen
Colland Arbeidsmarkt biedt subsidie voor diverse Naktuinbouw-trainingen. De subsidie kan al oplopen tot 85% van de cursusprijs!

Bijvoorbeeld voor de training Kwaliteit van Boomkwekerij-producten op 3 maart 2020.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's!
Kent u of bent u onze nieuwe collega? Bekijk eens een van deze uitdagende functies:

  • manager Keuringen Groente en bloemen
  • Testspecialist
  • Senior Beleidsmedewerker
  • Informatie Analist
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin