Naktuinbouw
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente
Newsletter Vegetables
 
 
Extra eisen teelt in pot: tomaat, paprika, peper
Vanwege een zware verdenking van tomato brown rugose fruit virus (ToBRFV) bij een tomatenteler zijn er extra eisen voor Solanum lycopersicum (tomaat) en Capsicum annuum (paprika en peper).
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Meld ToBRFV bij NVWA
ToBRFV kan tomaat, paprika en Spaanse peper aantasten. Vermoed u dat ToBRFV aanwezig is op uw bedrijf?
Meld dit dan bij de NVWA. Dat is verplicht sinds 4 oktober 2019.
Een melding doet u via het formulier op de website van de NVWA of bel 0900-0388.
 
Naar NVWA >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
NIEUW: Combinatie PCR bacterieziekten aardbei
Het toetslaboratorium biedt nu een toets voor het detecteren van Erwinia pyrifoliae in aardbei. Deze ziekte komt oorspronkelijk voor op Aziatische peren (Nashi peer). In 2013 is de ziekte in Nederland gevonden in aardbei.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
NIEUW: Toetsen voor schimmelziektes groentezaden
Er zijn vier nieuwe toetsen op schimmelziektes (mycologie): bladvlekkenziekte, knolvoet,  verwelkingsziekte en de uitplaatmethode op zaden van de nachtschadefamilie. Lees meer voor info over de duur en kosten.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Wijziging indeling organismen
Met de ingang van de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening per 14 december 2019 verandert de indeling van ziekten en plagen. In de Plantgezondheidsverordening voegt de EU een nieuwe categorie toe, de gereguleerde niet-quarantaineziekten, de zogenaamde RNQP’s (Regulated Non-Quarantine Pest). Lees meer voor de voorwaarden die gelden voor de RNQP-categorie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Brexit: wees goed voorbereid!
Het Verenigd Koninkrijk (VK) wil de Europese Unie (EU) verlaten. Op 19 oktober vroeg de Britse regering de EU om de datum voor de Brexit (was voorzien op 31 oktober) uit te stellen tot 31 januari 2020. De Europese Unie gaf op 28 oktober het Britse parlement uitstel tot uiterlijk 31 januari 2020 om de wetgeving in het Britse parlement rond te krijgen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Bedrijfshygiëne in maart 2020
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen.
De opleiding wordt ook in het Engels gegeven. De training course Company Hygiene start 30 maart 2020 en duurt drie dagen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Volg het spoor van het zaad op 5 maart 2020
Wilt u de sector beter leren kennen? Tijdens de training Spoor van het zaad verkent u de wereld van groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen. In 2020 staat de training drie keer gepland.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Subsidie voor trainingen
Colland Arbeidsmarkt biedt subsidie voor diverse Naktuinbouw-trainingen.
De subsidie kan al oplopen tot 85% van de cursusprijs!
Vraag bij uw scholingsconsulent naar meer informatie of bekijk de website.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Internet Explorer minder geschikt
Wij raden u aan bij het inloggen in mijnNaktuinbouw als browser te kiezen voor Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox of Microsoft Edge. Internet Explorer is minder geschikt omdat deze niet meer meegroeit met nieuwe technologische ontwikkelingen. Dit komt doordat Microsoft de ondersteuning langzaamaan stopzet en zich richt op Edge.
 
 
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Bekijk de drie filmpjes (klik op de link hieronder en kijk onderaan de pagina) met een impressie van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's
Wij zoeken een:

  • manager Keuringen Groente & Bloemen
  • senior Beleidsmedewerker
  • laborant
  • salarisadministrateur
  • informatie analist
  • junior ontwikkelaar

Bekijk onze vacatures!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin