Nieuwe tarieven bloemisterijsector
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Brexit 'deal' of 'no deal'? Wees goed voorbereid!
Hoewel er een voorlopig akkoord is tussen het VK en de Europese Unie over de uitreding van het VK uit de EU, is het nog niet duidelijk of dit leidt tot een 'deal' of 'no deal' situatie. Ga door met de voorbereidingen en blijf rekening houden met alle scenario's. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuw plantenpaspoort: nieuwe autorisatie
Op 14 december 2019 is het zover. Dan gaat de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening van kracht. Bent u vanuit de oude plantenpaspoort regelgeving al bekend met autorisatie voor het plantenpaspoort. Toch gaat er ook voor u iets veranderen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe tarieven bloemisterijsector
Het nieuw tarievenstelsel voor de keuringen in de bloemisterijsector wordt eenvoudiger en rechtvaardiger. De nieuwe tarieven worden gebaseerd op de omzet in plaats van op de omvang. Ze gelden vanaf 1 januari 2020.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Subsidie voor diverse trainingen
Colland Arbeidsmarkt verleent subsidie voor diverse Naktuinbouw trainingen. Dit geldt voor de CAO's Glastuinbouw, Open Teelten Boomkwekerij, Open Teelten Tuinbouw, Open Teelten Landbouw en Open Teelten Bloembollen. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Bedrijfshygiëne in maart 2020
In deze vierdaagse opleiding leert u alle 'ins en outs' van een goed hygiënesysteem en hoe u dit kunt toepassen bij uw eigen bedrijf. Aan bod komen het herkennen van ziekten en plagen in groente- en siergewassen en het nut van kwaliteitszorgsystemen.
De opleiding wordt ook in het Engels gegeven. De training course Company Hygiene start 30 maart 2020 en duurt drie dagen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Volg het spoor van het zaad op 5 maart 2020
Wilt u de sector beter leren kennen? Tijdens de training Spoor van het zaad verkent u de wereld van groente- en bloemzaden in één dag. Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Een actieve en informatieve training waarbij alle onderdelen rond het veredelen en verhandelen van zaad aan de orde komen. In 2020 staat de training drie keer gepland.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Bekijk de drie filmpjes (klik op de link hieronder en kijk onderaan de pagina) met een impressie van hoe collega's het werken bij Naktuinbouw ervaren.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's
Wij zoeken een:
  • keurmeester Fytosanitaire zendingsinspecties
  • laborant
  • salarisadministrateur
  • informatie analist
  • manager Keuringen Groente & Bloemen
  • senior beleidsmedewerker
Bekijk onze vacatures!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin