Opogona sacchari krijgt RNQP-status
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Nieuwe eisen aan import van planten met groeimedium
De import van planten met groeimedium moet vanaf 1 september 2019 aan striktere eisen voldoen.
Importeert u planten met groeimedium? Dan moet u mogelijk actie ondernemen om import vanaf 1 september mogelijk te houden. De belangrijkste vragen en antwoorden verzamelden wij op onze website. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jaarbespreking toelatings- en kwekersrecht-onderzoek
Wij nodigen u uit voor een jaarbespreking om uw nationale aanvragen voor toelating en/of Nederlands kwekersrecht en de lopende zaken door te nemen. Bent u geïnteresseerd? Stuurt u dan voor 19 oktober een e-mail naar teamsupport@rasraad.nl. Geef daarin aan wanneer in november en december het u het beste uitkomt. Wij nemen daarna contact met u op om een afspraak te maken.
 
 
 
Colland subsidie voor diverse trainingen
Colland Arbeidsmarkt verleent subsidie voor diverse Naktuinbouw trainingen. Dit geldt voor de CAO's Glastuinbouw, Open Teelten Boomkwekerij, Open Teelten Tuinbouw, Open Teelten Landbouw en Open Teelten Bloembollen. Binnen uw eigen sector kunt u navraag doen bij de scholingsconsulent om welke opleidingen het gaat. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opogona sacchari krijgt RNQP-status
Opogona sacchari krijgt de RNQP-status. Tevens zijn alle Opogona-waardplanten vanaf 14 december 2019 plantenpaspoortplichtig.

Importeert, teelt of verhandelt u gewassen die waardplant zijn voor Opogona sacchari? Houdt u dan rekening met de komende veranderingen.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Géén inspecties op 1 oktober
Wilt u een inspectie aanvragen voor dinsdag 1 oktober? Laat de inspectie dan uitvoeren vóór 11.00 uur of op 2 oktober. Op 2 oktober zet team FZI in de ochtend extra capaciteit in.
Op dinsdag 1 oktober waarmerkt team FZI ook géén certificaten op kantoor. Voor noodgevallen zijn ze 's middags wel bereikbaar.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Training e-CertNL op 24 oktober
Voor de export van plantmateriaal naar derde landen (buiten de EU) is het verplicht een exportinspectie aan te vragen en een fytosanitair certificaat op te maken. Dit doet u via e-CertNL.

Gaat u voor het eerst exporteren buiten de EU? Volg dan deze training op 24 oktober! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Zaadanalyse start 17 september
Bent u op zoek naar een basisopleiding in het zaadvak of een module die zich meer toespitst op een onderwerp uit het zaadvak? Zoals kiemkracht-onderzoek of vigourbepalingen? De opleiding Zaadanalyse biedt het u. De opleiding start op 17 september. U kunt zich nog inschrijven.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Real-time PCR voor de groene sector
Voor de detectie van bacteriën, virussen, schimmels en aaltjes is de PCR-amplificatietechniek niet meer weg te denken uit het laboratorium van de tuin- en akkerbouw. In deze opleiding krijgt u inzicht in de achtergronden en leert u werken met deze geavanceerde techniek. De opleiding start 5 november. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter
 
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Bekijk de drie filmpjes onderaan de pagina in de link.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Wij zoeken collega's
Wij zoeken een teamleider, informatie analist, testspecialist, gegevensarchitect en twee keurmeesters. Ken of ben jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!
Een open sollicitatie of stage-verzoek is ook altijd welkom.  
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin