In het nieuwe nummer van Buitenstebinnen staat de Plantgezondheidsverordening centraal.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Bloem
 
 
Naktuinbouw oefent in aanpak Xylella
Bij de vondst van Xylella fastidiosa (Xf) volgen ingrijpende maatregelen voor teelt en handel van de betreffende planten. De NVWA organiseerde 21 juni samen met Greenport Boskoop een voorbereidende oefening op een -onverhoopte- vondst van Xylella in Nederland.  
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Jan Jaap Stelwagen manager DUS
Team DUS bestaat uit 38 medewerkers. Per 1 juli is Jan Jaap Stelwagen manager van dit team naast Amanda van Dijk. Jan Jaap vervangt Kees Grashoff die verder gaat als DUS-specialist en de Raad voor plantenrassen gaat ondersteunen. We wensen Jan Jaap veel succes.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Nieuwe eisen import planten met groeimedium
Vanaf 1 september veranderen de regels. Importeert u planten met groeimedium? Dan moet u mogelijk actie ondernemen om import vanaf 1 september mogelijk te houden.
De belangrijkste vragen en antwoorden verzamelden wij op onze website.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Aanscherping Bemisia-vrije exporteisen
Vanaf 1 september geldt een  aanscherping van Bemisia-vrije exporteisen. Ajuga, Crossandra en Euphorbia pulcherrima zijn ook toegevoegd aan de lijst van partijen die Bemisia-vrij moeten zijn voor export naar Groot-Brittanië, Ierland, Zweden en (delen van) Portugal.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Exportbemonstering
Exporteurs kunnen voor een exportinspectie een export-bemonstering aanvragen. Voorheen ging dit via e-CertNL. Vanaf nu vraagt u deze via e-mail bij ons aan. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Plantenpaspoort
Op 20 en 26 juni woonden bijna 350 telers, handelaren en toeleveranciers bijeenkomsten over het verplichte plantenpaspoort bij. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
PBR Course succesvol afgerond
Van 16 tot en met 28 juni vond de jaarlijkse opleiding 'Plant Breeders Rights for food security and Economic development' in Wageningen plaats. Dit jaar namen 36 zeer betrokken deelnemers uit 19 verschillende landen deel aan het programma. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Bemonstering van planten start 11 september
Wilt u zeker weten dat het monster dat u neemt echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? 
Schrijf u vóór 31 juli in en leer op 11 september hoe u op de juiste manier planten bemonstert. 
 
Lees meer >
 
 
 
12 september start training Bedrijfshygiëne
Ziekten en plagen liggen overal op de loer. In de training Bedrijfshygiëne op 12 september leert u wat de risicogebieden zijn en hoe u indringers geen kans geeft met hygiënemaatregelen.
Schrijf u in vóór 3 augustus en doe mee op 12 september! 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Opleiding Zaadanalyse start 17 september
Bent u op zoek naar een basisopleiding in het zaadvak of een module die zich meer toespitst op een onderwerp uit het zaadvak? Zoals kiemkracht-onderzoek of vigourbepalingen? De opleiding Zaadanalyse biedt het u. Schrijf u in vóór 7 augustus en start op 17 september. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Prophyta
Prophyta verschijnt jaarlijks ter gelegenheid van het ISF World Seed Congress. Een magazine voor opinieleiders, onderzoekers en bedrijven in de zaadindustrie over veredelen en kweken. Directeur van Naktuinbouw, John van Ruiten, schreef twee artikelen:
How France gave the world its noblest drink en On the brink of PHR-day
 
 
 
Buitenstebinnen
In het nieuwe nummer van Buitenstebinnen staat de Plantgezondheidsverordening centraal.
Vanuit verschillende sectoren en vanuit verschillende keuringsdiensten en de NVWA belichten we de impact op de nieuwe regelgeving die per 14 december 2019 in gaat. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Ontmoet onze collega's
De beste manier om erachter te komen hoe het is om voor een bepaald bedrijf te werken, is door te spreken met iemand die er al werkt. Ken je niemand die bij Naktuinbouw werkt? Geen probleem. Bekijk de drie filmpjes onderaan de pagina in de link. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw
Wij zoeken een informatiemanager, gegevensarchitect, teamleider en tstspecialist. Ken of ben jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!
Een open sollicitatie of stage-verzoek is ook altijd welkom. 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin