Bijeenkomsten plantenpaspoort | Engelstalige trainingsweken
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw
Nieuwsbrief Groente /
Newsletter Vegetables
 
Bijeenkomsten plantenpaspoort
Een samenwerkingsverband van Naktuinbouw, Royal FloraHolland, LTO Nederland, LTO Glaskracht NL, VBN, KCB, NVWA, KAVB, Anthos, Plantum, VGB en BKD organiseren weer bijeenkomsten over het nieuwe plantenpaspoort. De plantenpaspoortplicht voor alle planten gaat in per 14 december 2019. Die geldt voor alle voor opplant bestemde planten, teeltmateriaal en alle kamer-, perk- en kuipplanten. Diverse zaden zijn uitgezonderd van de paspoortplicht. 
De bijeenkomsten zijn op 20 juni bij Royal FloraHolland in Naaldwijk en 26 juni bij Plantion in Ede en starten tweede deel van de middag. Meer informatie over aanmelden en exacte tijdstippen per locatie volgt binnenkort.
 
 
 
Kwekersrecht-systeem in Dominicaanse Republiek

Van 25 tot en met 29 maart bezocht een delegatie van drie internationale specialisten de Dominicaanse Republiek in het kader van een ontwikkelingsprogramma voor kwekersrecht (PVP-toolbox).

Het Nederlandse Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit financiert het programma.
De Dominicaanse Republiek is lid van UPOV sinds juni 2007. De invoering van het kwekersrechtsysteem is nog in ontwikkeling.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Ook Engelstalige trainingsweek in 2020           
In de eerste week van april 2020 organiseert Naktuinbouw weer een Engelstalige trainingsweek. 

Meld uw medewerkers nu al aan voor onze Engelstalige trainingen in 2020.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Presentatie Plant Breeders' Rights Course

Komt u ook? Van 17 t/m 28 juni organiseert Naktuinbouw in samenwerking met Wageningen Centre for Development Innovation de Plant Breeders’ Rights Course. U bent welkom bij de posterpresentatie op 24 juni van 13.30 tot 17.00 uur.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Openingstijden tijdens feestdagen
Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei en Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni is Naktuinbouw gesloten. Er zijn wel inspecties mogelijk.

Denk aan het tijdig aanleveren van monsters voor het toetslaboratorium!
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw?
Naktuinbouw is door onze medewerkers gekozen als Beste werkgever 2018-2019! Ook werken bij onze organisatie? We hebben regelmatig vacatures voor bijvoorbeeld keurmeesters, rassenonderzoekers of laboranten. Of stuur eens een open sollicitatie.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin