‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden      |      Lees online
naktuinbouw

Nieuwsbrief Groente (25)

 
 
Aanscherping regels plantgezondheid
Eind 2019 gaat de nieuwe Plantgezondheidsverordening van de EU in. Belangrijkste gevolgen: vrijwel elke kweker krijgt te maken met plantenpaspoorten, sommige gewassen mogen niet meer geïmporteerd worden en de omgang met gevaarlijke ziekten en plagen verandert.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Tweedaagse opleiding kwekersrecht

In oktober organiseert Naktuinbouw een opleiding over kwekersrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Voorheen verzorgde Breedwise deze opleiding. De opleiding is op 7 en 8 oktober van 9.00 uur tot ca. 17.00 uur bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Voorkom verrassingen
Hoe blijven verse land- en tuinbouwproducten voor de Britse markt ook na de Brexit vers? Samenwerking is van groot belang voor ondernemers uit de Nederlandse agrosector om ervoor te zorgen dat verse producten, zoals tomaten en komkommers, ook ná het vertrek van het Verenigd Koninkrijk (VK) uit de Europese Unie (EU) zo snel mogelijk bij de Britse klanten terechtkomen. Kom op tijd in actie en voorkom Brexitverrassingen voor uw bedrijf.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Brexit- informatielijn
Op 29 maart verlaat het Verenigd Koninkrijk (VK) waarschijnlijk de Europese Unie. Omdat het nog niet duidelijk is of het een harde of zachte Brexit wordt, levert dit veel onzekerheid op.

Vanaf 15 februari kunt u met al uw Brexit-vragen terecht bij Naktuinbouw: 
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Onze trainingen en opleidingen
Wij bieden diverse opleidingen en trainingen. Welke opleiding kiest u voor 2019? Bekijk het overzicht.
 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
 
Werken bij Naktuinbouw

Wij zoeken o.a. een functioneel ontwerper en een medewerker planning Keuringen.

 
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
Tarieven
Er zijn drie tarievenlijsten voor onze werkzaamheden: Rassenonderzoek, Keuringen en Laboratoria.  Lees verder voor de tarieven voor 2019.
Lees meer >
 
Facebook Twitter LinkedIn
 
naktuinbouw
Website
Contact
Facebook   Twitter   Linkedin